Maailma, täältä taas tullaan!

Muistaakohan sitä enää millaista on olla lentokoneessa? Ennen vuotta 2020, olin käyttänyt viimeiset 3 vuotta omistaen elämäni matkustamiselle. Se oli kaikki mistä haaveilin ja syy miksi työskentelin. Sitten se loppui. Kuin seinään. Ja nyt olisi aika mennä taas.

Tällä kertaa en kuitenkaan enää matkusta vain itseni vuoksi. Mulla on joku kelle näyttää mallia, oma pikku reissaaja. Suurin perhe haave toteutuu N – Y – T nyt!

Kovasti on kyselty, että jännittääkö. Ja jopa omaksi yllätykseksi voin sanoa, että ei! Kai se reissaaminen on jo jossain niin syvällä lihasmuistissa ja tätä on saanut odottaa sen verran kauan, että tässä vaan innoissaan kuopii jo maata valmiina lähtöön.

Edes yksi lisä henkilö pakkauslistalla ei ole aiheuttanut suurempaa stressiä. Oon kolunnut kaikki mahdolliset youtube videot vauvan kanssa reissaamisesta ja pakkaamisesta, eli koen olevani hyvin valmistautunut. Voisin ehkä listailla tänne mitä on tullut pakattua mukaan, kiinnostaisko sellainen?

Saa nähdä irtooko tästä hormoonien entisestään herkistämästä reissuriippuvaisesta itku, kun astun lentokentän ovista sisään, tunnen, kun kone nousee, haistan sen ihanan ulkomaiden tuoksun tai kuulen aaltojen kohinan. Kaikki edellä mainitut hetket, on mulle niin tärkeitä ja vielä tärkeämpiä niistä tekee se, kun saan esitellä ne Milolle ensimmäistä kertaa.

Mihin luulet, että mennään? No suurelle seikkailulle ainakin!

– J

Minut löydät instagramista nimellä @seikkailijananna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.