Takaisin Balille

2 vuotta sitten matkustin maahan, joka jätti suuren kaipuun kotiin palatessa. Ja nyt pääsin takaisin. Takaisin Balille.

Ensimmäinen viikko täällä meni aika pitkälti hää-hässäkässä. Oli hääsuunnittelijan kanssa tapaamisia sekä polttareita. Oli mahdotonta edes kirjoittaa tänne kun ei voinut kertoa oikeastaan mitään 😀

Mutta nyt häät on vietetty ja salaisuus on ulkona. Itse häistä kerron myöhemmin. Ne ansaitsee kokonaan oman kirjoituksen.

Saavuttiin viime keskiviikkona Denpasarin kentälle. 20 tuntia matkustamista takana ja se ulos astuessa tuntuva lämpö ei ole koskaan tuntunut niin hyvältä. Hypättiin valmiiksi tilatun auton kyytiin ja suunnattiin kohti huvilaa.

Varattiin iso villa koko porukalle. lähellä rantaa, oma uima-allas, tilava keittiö-olkkari yhdistelmä. Just sopiva meille 12 tyypille.

Ekana päivänä syötiin ja pyörähdettiin rannalla. Voi miten kaipasinkaan niitä aaltoja. Samantien rannalle päästyämme juoksin vaan aaltoihin.

Aika pitkälti näin kaikki muutkin ekan viikon päivät meni, kun ei ollut hää-juttuja. Osa vietti päivät altaalla, osa rannalla. Ollaan syöty paljon nuudelia, smoothieta ja avokado leipiä, katsottu monta auringo laskua, ajeltu skoottereilla sekä juotu kaupat tyhjäksi Bintangista.

Ihanaa olla takaisin täällä. Paljon on muuttunut 2 vuoden aikana, mutta yhtä hyvä fiilis täällä tulee joka päivä.

Vielä on melkein 3 viikkoa aikaa ottaa tästä paikasta kaikki irti ennen kun siirryn seuraavaan seikkailuun.

-J

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.