Uusi koti

Nyt on vähän reilu vuosi siitä, kun myytiin meidän koko omaisuus ja muutettiin asuntoautoon asumaan. Vaikka muutama kuukausi meni Aasiassa ja kylmimmät kuukaudet majailtiin sukulaisten nurkissa, ollaan keretty asumaan Papanassa monta kuukautta perheen mökin pihalla. Nyt loppu kesäksi jouduttiin taas muuttamaan lähemmäs kaupunkia ja muiden nurkkiin, töiden takia.

Kun meidän suunnitelmat alkuvuodesta muuttui, huomattiin kaipaavamme kotia. Meidän tämänhetkisiin töihin ja elämän rytmiin, tämä jatkuva muutto paikasta toiseen käy aika raskaaksi. Minua alkoi ahdistamaan muiden nurkissa majailu ja Papanan ollessa parkissa niin kaukana mökillä, työmatka tuntui työläältä.

Ei edelleenkään haluttu mitään suurta kotia, vaan pieni paikka meille, jossa rauhoittua. Kaivattiin paikkaa missä ottaa iisisti töiden jälkeen, paikkaa mihin kutsua kavereita. Kaivattiin kunnon keittiötä ja hyvää sänkyä. Nyt kun ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen pysähdytään, on ihana saada paikka mihin on ihana pysähtyä. Ja vaikka meidän perheen tuntien, tämä pysähtymisen halu ei kauaa jatku, on silti kiva kun taas on se oma paikka johon palata.

OIKEA KOTI

Etsittiin aika pitkään oikeanlaista kotia. Ei omakotitaloa, eikä oikeastaan rivitaloakaan. Edullinen, rempattava, hyvältä paikalta. Sitten se löytyi, ihan tyhjä kangas mihin saatiin alkaa maalaamaan. On ollut ihan parasta päästä taas suunnittelemaan juuri oman näköistä kotia ja oikeastaan aloittaa ihan alusta ilman mitään vanhoja tavaroita.

Remontti päästiin aloittamaan pian asunnon löytymisen jälkeen ja hommat etenee kovaa vauhtia. Tämä loppu kesä on mennyt aika kiireessä, enkä malta odottaa sitä kun koti on valmis ja on taas aikaa ottaa rennosti ja tehdä kaikkea kivaa.

MALTTAMATTOMUUS

Samantien, kun päätettiin hommata uusi koti, olin jo valmis muuttamaan. Nyt kun asunto on hommattu ja remppa vielä kesken, niin mun mieli on jo ihan sisustus vaiheessa. Oon niin, kaikkihetinyt-tyyppi, että kyllä on mun kanssa elävillä kestämistä 😀 Remppaa on takana nyt noin reilu kuukausi ja sitä hidasti kosteus ulkoseinässä, joka nyt on jo vihdoin melkein kuiva. Loppu suoralla ollaan, kohta pääsen näyttämään teille lopputuloksen!

Minut löydät instagramista nimellä @seikkailijananna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.