Viikonloppu Kuala Lumpurissa

Kuukausi oli aivan liian lyhyt aika. Oltiin jo pari viikkoa juostu maasta toiseen ja kaupungista kaupunkiin. Se alkoi tuntua uuvuttavalta. Päätettiin, että ollaan Malesiassa vain 3 päivää, jonka jälkeen rentoudutaan loppu aika Thaimaan paratiisisaarilla.

Päätös vain 3 päivän vierailusta alkoi kuitenkin hyvin nopeasti kaduttamaan. Kuala Lumpur oli ihana kaupunki. Täynnä elämää, mutta silti turvallinen. Perinteinen, mutta moderni. Edullinen ja upea.

Vuokrasimme kunnon asunnon keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien vierestä, jotta säästäisimme aikaa lyhyellä vierailulla. Oli ihanaa päästä pesemään pyykkiiä pitkän reissaamisen jälkeen.

Täällä olisi ollut niin paljon tekemistä ja näkemistä. Viikonlopun aikana kuljettiin paljon junilla, shoppailtiin ja löydettiin sattumalta vintage festarit!

Hassua, miten ennen tätä reppureissua kuvittelin, että kaupunkilomat ei ehkä oo ihan mua varten. Tän reissun aikana oon kuitenkin löytänyt kerta toisensa jälkeen upeita kaupunkeja joihin haluan palata paremmalla ajalla. Kuala Lumpur on yksi niistä.

Seuraavaksi hypättiin suurkaupungista ihan landelle. Siitä lisää täällä.

Näkymät parvekkeelta

-J

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.