Paratiisissa

Viimeiset päivät reissussa halusimme omistaa rentoutumiselle. Löydettiin todella edullinen hotelli aivan rannalta Koh Lantan saarelta. Sängystäni oli varmaankin noin 50 metriä rantaviivaan ja en olisi voinut olla tyytyväisempi. Hiljainen ranta ja kristallinkirkasta vettä reilu viikon ajan.

Monen viikon reissaaminen oli vienyt voimia ja nyt halusimme vain ottaa iisisti. Kohta odottaisi Suomen kylmyys, joten nyt otimme kaiken ilon irti tästä lämmöstä.

Suoraan sanottuna, ei me tehty oikein mitään. Oltiin vaan. Päivät sisälsi monien tuntien kävelyitä rannalla, meressä lillumista, joogaamista, hierontaa, syömistä ja tuli esityksiä. Ainiin ja kortin pelaamista. Sitä me tehtiin todella paljon koko reissun aikana!

Yleensä vihaan tälläistä lomailua, mutta kaiken alku reissun seikkailemisen jälkeen tämä oli ihan ansaittua. Eli jos haluat vaan olla, Koh Lanta on siihen täydellinen paikka. Tämä saari ei ole kovin turistinen, täällä oli edullista ja luonto upeaa.

4 island tour

Nooralla oli synttärit ja me keksittiin ihan täydellinen synttärilahja! Olin kuullut tästä suositusta snorklaus retkestä jo kauan ennen kun lähdettiin ja tiesin heti, että haluan kokea sen.

Auto haki meidät aikaisin aamulla ja suuntasimme satamaan. Satamassa meidät jaettiin ryhmiin ja hyppäsimme pitkä peräisiin puuveneisiin. Suolavesi vaan roiskui kun ajelimme läpi aaltojen kohti pieniä saaria.

Upeaa merenpohjaa ja uiden pimeän luolan läpi piilossa olevalle rannalle. Tämä oli kokemisen arvoinen retki!

Koh Lanta top 5

  1. 4 island tour
  2. Thaimaalainen hieronta. Hotellin hieroja avasi monen kuukauden stressi jumit!
  3. Kun rapu nappasi kantapäästä rannalla. Ihan kamala juttu, mutta en unohda koskaan 😀
  4. Paistettu riisi kasviksilla. Söin sitä melkein joka päivä.
  5. Saari elämä. Yksinkertaisuudessaan rannalla eläminen oli parasta. Kaikki ne kävelyt, aurinko, merivesi, ravut, palmut, koirat.

Aika palata

Vaikka tämä rentoutuminen toisaalta teki hyvää, teki se myös vähän pahaakin. Tekemättömyys antoi aikaa miettiä asioita, esimerkiksi kotiin paluuta. En ole koskaan ollut näin kauaa pois kotoa ja se aiheuttaa sekavia fiiliksiä. Reissun jälkipuintia löydät täältä.

-J

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.