Reissu riippuvainen ilman reissuja

Kauan odotettu reissu on jo huomenna, mutta tämän odottaminen ei ole ollut helppoa.

Viime vuoden joulukuussa aloitin super säästämisen tätä isoa reissua varten. Se tarkoitti, että tammikuun säbämuijien viikonloppu reissun jälkeen muut matkat saa jäädä vuodeksi.

Suoraan sanottuna, en tiedä miten olisin kestänyt ilman tätä auto projektia.

Oon tehnyt töitä ilman lomia kohta vuoden ja mun vapaa sielu alkaa jo pikkuhiljaa hyppimään seinille. Oon toteuttanut tää vuonna tosi paljon asioita minkä oon halunnut tapahtuvan. Ehkä jopa vaatinut itseltäni liikaa näin jälkeenpäin katsottuna. Tää kovaa työskentely ja reissaamattomuus on saanut mut tajuamaan itsestäni asioita.

Kun asiat on samalla tavalla ja kaikki on rauhallista, silloin musta tulee levoton ja samaan aikaan lamaannun. Stressaan enemmän mutta en silti saa asioita aikaiseksi. Ennen Papanan ostoa tälläinen käytös oli tosi vahvasti läsnä. Mikä ehkä johti siihen että nyt ollaan jouduttu työskentelemään kahta kauheammin kaikkien hoitamattomien asioiden eteen.

Kun taas jos päivät täyttyy uusilla haasteilla ja pääsen kokeilemaan rajojani, tuntuu, että rentoudun ja hengitän syvempään. Mutta silloin musta myös löytyy rutkasti energiaa ja innokkuutta. Heti kun Papana astui kuvioihin sain taas uutta buustia. Haasteita, vapautta ja seikkailua.

Ja just nyt, kaipaan sitä kipinää mitä reissaaminen mussa tuo esiin. Viimeisen kuukauden oon ollut täysin sidottu kaikkiin hoitamattomiin asoihin joka on taas tehnyt musta levottoman.

Toisaalta tää tauko/vieroitus on tehnyt hyvääkin. Oon oppinut luomaan tähän koti arkeen sellasia juttuja mitkä antaa sitä seikkailua ja kipinää sekä myös taistelemaan ihan eri tavalla täysiä sitä kohti mitä oikeasti haluan toteuttaa. Vaikka se on tarkoittanut sitä, että uhrauksia pitää tehdä.

Nyt en oo tehnyt niitä pieniä reissuja siellä täällä vain tyydyttääkseni reissu himoni. Todellisuudessa, sellaisista matkoista en välillä saa edes paljoa irti. Lyhyissä reissuissa on vähän liian nopea tempo, jopa mulle.

Nyt lähden vihdoin reissulle jossa pääsen kunnolla sukeltamaan syvälle näihin maihin. Saan enemmän kun vain pinta raapaisun.

Äläkä ymmärrä väärin, välillä se oma arki on just sitä mitä tarvin ja pienet reissut siellä täällä on kivoja.

Mutta tarvin enemmän sitä vastakohtaa. Seikkailua. Itseni haastamista. Ainakin nyt.

Eli joku lähettäkää mut jo sinne reissuun ja vähän äkkiä!

-J

4 kommenttia artikkeliin “Reissu riippuvainen ilman reissuja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.